آقای موسوی آیا شما اینگونه از حرکت مردم دفاع می کنید؟
نخست وزیر سابق ایران و یکی از مهره های اصلی نظام ج.اسلامی آقای میرحسن موسوی در مصاحبه اخیرشان گفتند که در بیان حقایق سال ۶۷ محذوریت دارند. به این ترتیب ایشان نه تنها می خواهند عمق فاجعه جنایت قتل عام زندانیان سیاسی را لاپوشانی کنند، بلکه مسئولیت آنرا بگردن نگرفته، اظهار بی خبری میکنند و عذر بدتر از گناه آورده می گویند: "در بیان حقیقت محذورم"
در ادامه مصاحبه ایشان ادعا می کنند که "من از مجموعه اصول و ارزش هایی که در ابتدای انقلاب مطرح شد و کلیت حرکت مردم دفاع می کنم." اگر جنابعالی واقعا از حرکت مردم دفاع کردید و می کنید پس چرا از بیان حقیقت می گریزید؟ بله، می گریزید چرا که دولت وقت برهبری شما در آن موقع در رأس امور بود. اگر واقعا طرفدار مجموعه اصول و ارزشهای ابتدای انقلاب بودید، باید هنوز شعارهای دندان شکن مردم را که فریاد میزدند: "آزادی، عدالت" در گوشتان طنین افکنده باشد. آیا شما برای مردمی که برای عدالت و آزادی انقلاب کردند ارزشی قائل بودید و هستید؟ اگر بله، پس لطفا مرد و مردانه حقایق را به مردم بازگو کنید. بگویید چه اسرار نهفته ای و چه دستهای پنهانی پشت نظام قرار دارد که حتی شما را بعنوان نخست وزیر وقت از کرسی صدارت بزیر میکشد.
نکته دیگری که ایشان در این مصاحبه به آن اشاره کردند، ذکر حوادث ۱۹ اسفند سال ۱۳۵۷ بندرتورکمن بود. آقای موسوی چنین اظهار فرمودند: " انقلاب در وضعیتی بود که از روز دوم استقرار، بندر لنگه شلوغ شد. چند روز بعد بندر ترکمن مشکل پیدا کرد. بلوچستان شلوغ شد. خوزستان و کردستان مسئله پیدا کرد."
روزنامه اطلاعات سال ۱۳۵۷
آقای موسوی. بندرترکمن مشکل پیدا نکرد. این عوامل تازه بقدرت رسیده رژیم بودند که مانع تحقق خواست مردم تورکمن میشد. مردم تورکمن می خواستند نام تحمیلی بندرشاه را به بندرتورکمن تبدیل کنند، ولی عوامل "کمیته امام" بسوی مردم شلیک کرده باعث کشته و زخمی شدن بیش از ۱۹ در این شهر شدند، تازه آنرا نیز کافی ندانسته فانتوم جنگی را از ارتفاع کم بر فراز شهرهای بندرتورکمن، آق غالا و گنبدقابوس به پرواز در آورده سبب پارگی پرده گوش مردم و سقط جنین زنان باردار شدند. اگر جنابعالی واقعا از حرکت مردمی دفاع میکردید و حالا ادعای دفاع را دارید باید به اینگونه حوادثی که در کشور رخ داده بطور منطقی برخورد نمایید و آنرا بقول خودتان "دید و درک کرد و نقد کرد". اگر در آن موقع به خواستهای ملی خلقهای تورکمن، بلوچ، کرد... اعتنایی میشد آیا این نوع حوادث خونین پیش می آمد؟
مفسر
No comments:
Post a Comment